top of page

Energieopslag

Energie opslaan voor later gebruik en meer

Ontdek waarom accu's voor grootverbruikers een uiterst interessante investering vormen in een groenere toekomst.

In een tijd waarin duurzaamheid en energie-efficiëntie hoog in het vaandel staan, bieden accu's voor grootverbruikers een innovatieve benadering van energieopslag.

Hier zijn enkele redenen waarom deze technologie uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren:


  1. Energieonafhankelijkheid: Accu's stellen grootverbruikers in staat om overtollige energie op te slaan die wordt gegenereerd door zonne-energiesystemen. Dit vergroot de autonomie van uw bedrijf en minimaliseert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, wat resulteert in stabiliteit en betrouwbaarheid.

  2. Kostenbesparing: Door gebruik te maken van accu-opslag kunnen grootverbruikers profiteren van daluren en piekuren om energie tegen gunstige tarieven op te slaan en te gebruiken wanneer de kosten hoger zijn. Dit optimaliseert de energie-uitgaven en verlaagt de totale operationele kosten op de lange termijn.

  3. Netstabiliteit: Accu's dragen bij aan een stabielere elektriciteitsvoorziening. Ze fungeren als een buffer bij fluctuaties in de energieproductie en dragen zo bij aan de stabiliteit van het elektriciteitsnet, wat gunstig is voor zowel het bedrijf als de gemeenschap.

  4. Duurzaam imago: Investeren in accu-opslagsystemen toont niet alleen een toewijding aan kostenbesparing, maar ook aan milieubewustzijn. Het versterkt het duurzame imago van uw bedrijf en voldoet aan de groeiende vraag van klanten naar milieuvriendelijke bedrijfspraktijken.

  5. Toekomstbestendigheid: De energietransitie is in volle gang, en accu's zijn een essentieel onderdeel van deze evolutie. Door nu te investeren in accu-opslagsystemen, positioneert uw bedrijf zich als een pionier en blijft het vooroplopen in de snel veranderende energiemarkt.


Energieopslag voor het MKB

Thuisbatterijsystemen voor het MKB slaan overtollige zonne-energie op voor toekomstig gebruik. Tot 3 x 80 ampère wordt ongebruikte zonne-energie normaal gesproken terug geleverd aan het net (salderen). Met onze geavanceerde accu's wordt deze energie echter opgeslagen en aangewend op momenten dat u het nodig heeft. Onze accu's zijn vrij van Nikkel en Kobalt, vallen binnen de hoogste veiligheidsklasse en blinken uit in duurzaamheid, mede dankzij het gebruik van Nano Cristal-technologie (LiFePO4).


TL;DR

Bij Zonnestap begrijpen we de waarde van duurzame oplossingen voor grootverbruikers. Ontdek hoe onze geavanceerde accu-opslagsystemen uw bedrijf kunnen helpen de volgende stap te zetten naar een efficiënte, kosteneffectieve en milieuvriendelijke energievoorziening. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat!

Duurzaam verdienen? Neem direct contact op met een adviseur

Deskundig advies en persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Profiteer ook van duurzame energie voor zaak en kom in contact met onze verduurzamingsadviseur.

bottom of page